А це саме той результат, якого

Усередині цей же композиційний прийом повторюється в пілонах-перегородках на першому поверсі, які зонують простір, при цьому не ділячи його на ізольовані кімнати. «Ми прагнули створити тут дуже цілісний, світлий і повітряний інтер'єр, не переобтяжений зайвими деталями і яскравим кольором», — пояснює Леонович. Декоративне рішення було вибрано гранично лаконічний — скрізь фарбовані білі стіни, єдиний кам'яну підлогу на першому поверсі і в заскленому лофт-мезоніні на самому верху будинку. На другому поверсі, де розташовані спальні господарів, пол «зігріли», виклавши його білений дубом. «Я вважаю, комусь цілком може здатися, що ми спробували зробити з житлового будинку арт-галерею — білосніжну, вихолощену, холодну, тим більше що господар дійсно захоплений колекціонер мистецтва. Але насправді тут треба побувати і «прожити» цей простір — воно дуже тепле, комфортне і повністю відповідає потребам і способу життя всіх мешканців будинку. А це саме той результат, якого ми хочемо добиватися в кожній своїй роботі », — підсумовує Арсеній Леонович.

Свежие записи

Комментирование закрыто.

Страница 1 из 11